Fit@Ictivity

Fit in je lijf – én je hoofd. Ons vitaliteitsprogramma Fit@Ictivity helpt je om lekker in je vel te zitten. Om de balans te bewaken tussen presteren en privé. En om je verbonden te voelen met collega’s en onze organisatie. Zodat jij met plezier en vol energie bevlogen je werk kunt doen.

Mountainbiken

Over Fit@Ictivity

Hard werken doen Ictivianen graag, maar gezondheid en ontspanning zijn net zo belangrijk. Want alleen dan haal je alles uit jouw talenten en carrière. Met tal van activiteiten binnen het Fit@Ictivity programma wil Ictivity je graag ondersteunen om je om fysiek en mentaal goed te voelen. We motiveren je om alles uit jezelf te halen, en helpen je tegelijkertijd om de juiste werk-privé balans te vinden.

Fit schijf van vijf

Fit@Ictivity schijf van 5

Jezelf fit voelen gaat om meer dan gezond eten, veel sporten of juist rust nemen. Het gaat ook over prettig samenwerken met collega’s, voelen dat je zinvol werk doet, een gezonde mind-set en voldoende slaap. De activiteiten binnen Fit@Ictivity zijn daarom gebaseerd op onze eigen vitaliteitsschijf van vijf. Daarmee geven we aandacht aan álle elementen van het leven die je helpen om je goed te voelen. Zowel op kantoor als thuis aan de keukentafel. Aan jou de keus waarin je zelf wilt groeien.

Lunch

Een fitte werkdag

Je komt aan op kantoor en pakt een stuk vers fruit. Hey wat leuk, vandaag staat er een smoothiefiets bij de ingang! In het werkcafé vind je een kalender vol leuke activiteiten: een bootcamp, gezonde kantoorlunches en workshops over ademhaling en stress. En tijdens de Nationale Vitaliteitsweek kun je een hartmeting laten doen. Op intranet lees je tips die je helpen goed te slapen, ontspannen en bewegen. Natuurlijk kun je ook aansluiten bij de initiatieven die spontaan bij collega’s ontstaan, van een hardloopclubje tot een sportieve actie voor Serious Request. Morgen werk je een dagje thuis, zo houd je met gemak alle ballen in de lucht.

Suppen

Jij bepaalt

Fit@Ictivity zet jou als mens centraal en biedt activiteiten om het beste uit jezelf te halen. Maar wat betekent je vitaal voelen? Dat is voor iedereen anders. Daarom bepaal jij zelf waar je je op wilt focussen, waar je aan mee wilt doen en welke ondersteuning vanuit Ictivity jij daarbij nodig hebt. Daarnaast is er ruimte om jouw behoeften en ideeën te bespreken met ons Fit@Ictivity team!

Ben jij een goede 'fit' met Ictivity?

En heb je interesse om bij ons te komen werken, aan jezelf én voor gave klanten? Bekijk onze vacatures of neem direct contact op met onze recruiter Nicole.

Contactformulier (uitgebreid)